سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سیاست

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...

سیاست ,     نظر

حتما در خبرها شنیدید که از این پس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلا‌می ایران اجرای بندهای یک و 3 ترتیبات فرعی موافقتنامه پادمان خود با آژانس بین المللی انرژی اتمی را که در راستای همکاری بیشتر با آژانس در تاریخ 7/12/81 پذیرفته بود, تا زمان بازگشت پرونده ایران از شورای امنیت به آژانس و عادی شدن آن متوقف می‌کند.
شاید دوست داشته باشید بدانید این بندها چه میگفتند : با اجرای بند یک و 3 ترتیبات فرعی پادمان , جمهوری اسلامی ایران را موظف می‌کرد قبل از برنامه ریزی و تصمیم گیری‌جهت ایجاد هر نوع تاسیسات و اجرای برنامه های مرتبط با موضوع هسته ای جزئیات آن را به آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کند. در حالی که براساس موافقتنامه منع گسترش سلاحهای هسته ای ان پی تی , کشورهای عضو این معاهده موظف به اعلام برنامه های هسته‌ای خود تنها 6 ماه قبل از آغاز بهره‌برداری از آن بودند و ما پادمان را علاوه بر قرارداد ان پی تی در سال 1381 پذیرفتیم تا به غربی ها و امریکا اطمینان بدهیم که ما نمیخواهیم مشکلی برایشان درست کنیم .
فکر نمیکنید یه کم مرعوبانه عمل کردیم ؟ و اگر در آن زمان محکم تر برخورد میکردیم کار به اینجاها نمیکشید که بیایند در یک اقدام غیر قانونی قطعنامه ای را تصویب کنند که تحریم فروش تسلیحات از سوی ایران را دربر می گیرد و از کشورهای دیگر می خواهد که داوطلبانه، روابط تجاری و مالی خود را با ایران قطع کنند. همچنین ۲۸ شخص حقیقی و حقوقی با تحریم و محدودیت سفر و مسدود شدن دارایی بانکی و مالی مواجه می شوند.
و این شرکت ها و اشخاص اینها هستند :
- گروه صنعتی متالورژی و مهمات تحت کنترل سازمان صنایع دفاعی ایران (آمیگ) که در برنامه سانتریفوژ ایران نقش داشته است.
- مرکز تولید و تحقیق سوخت هسته‌ای اصفهان و مرکز فناوری هسته‌ای اصفهان که بخشی از سازمان انرژی اتمی ایران است و در فعالیت‌های مربوط به غنی‌سازی شرکت دارد.
- شرکت کاوشیار، یکی از شرکت‌های پیشرو سازمان انرژی اتمی ایران که گفته می‌شود خواستار خرید فایبرگلاس، کوره‌های اتاق خلاء و تجهیزات آزمایشگاهی برای برنامه هسته‌ای ایران شده است.
- صنایع شیمیایی پارچین، شعبه‌ای از سازمان صنایع دفاعی که مهمات و مواد منفجره را علاوه بر باروت خرج پرتاب جامد برای موشک‌های و راکت‌ها تولید می‌کند.
- مرکز تحقیقات هسته‌ای کرج که جزئی از بخش تحقیقات سازمان انرژی اتمی است.
- شرکت انرژی نوین که در داخل سازمان انرژی اتمی ایران فعالیت دارد و پول‌هایی را از طرف این سازمان یا نهادهای مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران منتقل کرده است.
- گروه صنعتی موشک کروز که مسئول تولید و توسعه موشک‌های کروز است.
- بانک سپه و بانک بین‌المللی سپه که گفته می‌شود حمایت مالی از سازمان صنایع هوایی و زیرمجموعه‌های آن را به عهده دارد.
- گروه صنعتی صنام، یکی از زیرمجموعه‌های سازمان صنایع هوایی که تجهیزاتی را برای برنامه موشکی ایران خریداری کرده است.

نهادهای وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران:
- صنایع هوانوردی قدس که چترهای نجات، گلایدر و پاراموتور تولید می‌کند.
- شرکت خدمات هوایی پارس که دارای هواپیماهای متعدد مورد استفاده از سوی نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
- صنایع هوایی شوآ که لامپ‌های کوچک تولید می‌کند.

برخی افراد مرتبط با فعالیت‌های هسته ای یا موشک بالستیک ایران:
- محسن فخری‌زاده مهابادی، یکی از دانشمندان ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران و مقام سابق مرکز تحقیقات فیزیک.
- فریدون عباسی-دوانی، دانشمند ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران مرتبط با موسسه فیزیک کاربردی که با فخری‌زاده همکاری نزدیکی داشته است.
- محسن حجتی، رئیس گروه صنعتی فجر که در حال حاضر به دلیل نقش داشتن در برنامه موشک بالستیک تحت تحریم مالی و مسافرتی قرار دارد.
- مهرداد کتابچی، رئیس گروه صنعتی شهید باقری که در حال حاضر به دلیل نقش داشتن در برنامه موشک بالستیک تحت تحریم‌ قرار دارد.
- ناصر مالکی، رئیس گروه صنعتی شهید همت که یکی از مقامات ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است و بر برنامه موشک بالستیک شهاب 3 نظارت دارد.
- احمد درخشنده، رئیس بانک سپه.

افراد مهم در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
- مرتضی رضایی ، معاون فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.
- علی احمدیان، رئیس ستاد مشترک.
- مرتضی صفاری، فرمانده نیروی دریایی.
- محمد حجازی، فرمانده نیروی مقاومت بسیج.
- قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس.
- باقر ذوالقدر، معاون امور امنیتی وزارت کشور و یک مقام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.

و در پایان بگویم : ما زنده به آنیم که آرام نگیریم - موجیم که آسودگی ما عدم ماست
میخواهند توپچی را از ترقه بترسانند !! اما غافلند که ایرانی مسلمان استوار تر و پاینده تر از این حرفهاست . ما پیروان محمد مصطفی (ع) هستیم که سه سال در تحریم کامل (شعب ابیطالب) بسر برد و حقانیت خود را اثبات کرد . ما بیست و اندی سال است از سوی امریکا در تحریم هستیم و این تحریم به نفع ما تمام شده است . یادش بخیر مهندس چمران تعریف میکرد زمانی که امریکا ما را تحریم کرد به دکتر مصطفی چمران گفتم : مصطفی شنیدی امریکا ما را تحریم کرده است ؟ و ایشان گفته بود : الحمدالله رب العالمین مهندس چمران تعجب کرده و علت را پرسیده بود و دکتر چمران گفته بود مطمئن باش این تحریم باعث پیشرفت ما خواهد شد ...